Luffiya skin care bagus ke forex

FOR FURTHER DETAIL ABOUT SHIPPING AND HANDLING COST Luffiya skin care bagus ke forex YOUR DOOR STEP. WE SHIP WORLDWIDE, COURIER CHARGERS BARE BY THE CUSTOMERS. PLEASE EMAIL OR WHATSAP FOR SHIPPING CHARGES. ALL ITEM SOLD ARE NOT REFUNDABLE.

WE ARE NOT RESPONSIBLE FOR ANY LOST OR DAMAGE DONE BY THE COURIER SERVICE. PAYMENT SHALL BE MADE BEFORE WE SEND THE PARCEL TO YOUR ADDRESS. THANK YOU FOR YOUR TRUST AND YOUR SUPPORT TO ALL MY LOVELIES CUSTOMERS. PLEASE COME AGAIN AND ENJOY SHOPPING WITH US! UNTUK BELIAN SECARA TUNAI HANYA DIKAWASAN YANG DINYATA KAN SAHAJA. Kedua-dua product ini ada lah persediaan utk mengekal kan kecantikan dan membaik pulih sel2 yg rosak dan agent pemutih utk kulit secara keseluruhan nya. Maixara berupa tablet dan setiap botol mempunyai 60biji bersamaan dgn 600,000mg, tahan utk 2 bulan jika sebiji sehari.

Gabungan suppliment dari vitamin C, collagen dari ikan talapia dan glutathione. Setiap tablet 10,000mg, jika makan 2 biji bersamaan 20,000mg sehari. Tablet yg berperisa strawberry boleh dikunyah dan ditelan. Boleh di makan bila2 masa dan diwaktu datang period pun takde masalah. Sesuai utk semua peringkat umur dari kanak2 sehingga dewasa.

Aura White Gluta Collagen 1 botol bersamaan dgn 900,000mg. Gabungan suppliment dari vitamin C, hyrolized collagen dr ikan talapia dan 5x stemcell dari buah-buahan tomato,apple, lotus snow, respberry dan roselle. Dengan ramuan berkualiti premium yang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark Untuk setiap scoop bersamaan dgn 6,000mg. Cara pengambilan 2x sehari utk pagi dan malam. Untuk kedua-dua product ni Maixara dan Aura White dari segi kandungan lebih kurang sama dan kesan berbeza mengikut badan seseorg yer, ada yg cepat nampak perubahan ada yg lambat. Apa pun bila kita mengambil satu-satu product tu kena la consisten dan utk kesan yg optimum kena pastikan minum air mineral or air kosong dgn banyak sehari 2-3 liter utk pembuangan toksin dari badan. Boleh ke makan 2-2 product ni dlm satu masa?

Boleh, tapi rotate la pagi minum aura white, malam mkn maixara sebiji mcm tu. Lagi jimat sebab boleh tahan 2bulan utk maixara dan 3bulan utk Aura white 900000mg. Boleh ke ibu mengandung dan menyusu makan product maixara dan aura white? Buat ibu mengandung 4bulan ke atas sgt bagus utk makan kedua2 product ni kerana kandungan vitamin nya dpt memberikan nutrisi yg lengkap utk pembesaran dan kulit baby pun cantik. Boleh ke lelaki makan aura white dan maixara?